Szakmai egyeztető fórumot és diákkonferenciát tartanak Halásztelken

November 13-án és 14-én szakmai egyeztető fórum keretében, sajátos nevelési igényű (SNI) és beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel (BTM) küzdő fiatalok számára tartanak diákkonferenciát Halásztelken. 

Az esemény a Magyarországi Református Egyház köznevelési feladatainak támogatása elnevezésű, TÁMOP-3.1.17-15-2015-0004 számú pályázat által valósul meg. 

A több mint 10 iskolából jelentkező diákok a két nap folyamán hét szekcióban – ének-zene, hangszeres előadások, humán-reál szekció, képzőművészeti alkotások, fotóművészet, tánc, képzőművészeti technikák – mérik össze tehetségüket és tudásukat. A szekciók zsűritagjai gyógy- és szakos pedagógusok, valamint diákok lesznek. Minden diák és felkészítő tanár jutalomban részesül.

A szekció produkciókon túl lesz játékos ismerkedés, kerekasztal beszélgetés, filmvetítés, és bemutatkoznak sajátos nevelési igényű (SNI) és beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel (BTM) küzdő fiatalok. A konferencia gálaműsorral zárul, ahol a szekciók kiemelkedő produkciói lépnek fel.

Részletes program