Segítség a legkisebbek fejlesztésében

A gyermekek korai fejlesztésének lehetőségeiről és módszereiről tartanak konferenciát Budapesten. Az eseményen fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége.

A november 6-i konferencia címe: „Megtartó háló – interdiszciplinaritás, rendszerszemlélet és integráció a korai segítségnyújtásban”. Az eseményre a Magyarországi Református Egyház köznevelési feladatainak támogatása elnevezésű, TÁMOP-3.1.17-15-2015-0004 számú pályázat keretében kerül sor.

A résztvevőket Kissné Bori Judit Református EGYMI mb. vezetője és T. Zsindely Katalin a Református EGYMI Bethesda KIDSz vezetője köszönti, áhítatot tart Karsai Eszter. A Magyarországi Református Egyház köznevelési feladatainak támogatása elnevezésű pályázat részleteit Ábrám Tibor főgondnok, a projekt szakmai vezetője mutatja be.

A plenáris előadásokon a korai fejlesztésben jártas szakemberek előadásait hallgathatják meg az érdeklődők, mely után lehetőség lesz kérdések feltevésére is.

Az esemény végén a résztvevők ellátogatnak a Református EGYMI Bethesda Kidsz intézménybe (Cím: Budapest, Hungária körút 200. sz.)

Részletes program